Skip to content
Un gran dia

4 Idees per proposar matrimoni per Nadal

Ha tornat a arribar la millor època de l’any, els llums de Nadal encesos, la gent menja turrons i tothom es prepara per fer la pregunta. En una època tan romàntica de l’any, és un moment increïble per proposar matrimoni i les possibilitats de fer-ho són infinites. Realment, tot el que importa és que la vostra mitja taronja digui que sí. Però al mateix temps, voleu que sigui especial, no? Des d’idees senzilles i personals, fins a gestos molt elaborats, hem reunit 4 de les nostres propostes de Nadal preferides per ajudar-vos a fer d’aquest Nadal un autèntic record. No oblideu comentar-nos quan us donguin el sí!

Demanar matrimoni per Nadal
Escena de Love Actually

A la neu

Si el que esteu fent és una proposició Nadalenca i us encanta el Nadal, què pot ser més Nadalenc que la neu? No podem planificar el temps que farà però si hi ha previsions de neu, tingueu l’anell preparat i sorpreneu a la persona a qui més estimeu a l’aire lliure sobre una manta de neu.

Súper senzill però molt romàntic!

Al costat de l’arbre de Nadal

Desenvolicar els regals sota l’arbre de Nadal és un dels moments més excitants i que et donen l’oportunitat perfecta per fer la proposició. Pots embolicar l’anell com a un regal més o posar el genoll a terra per fer-ho de la manera més clàssica possible. Segur que dirà que sí!

En el calendari d’advent

Si vols sorpendre a la teva parella, per què no fas un calendari d’advent?

Cada porta que obri pot ser una xocolatina, un record sentimental o una frase amb un motiu pel qual l’estimes. Després, quan obri el dia 25 amaga’t darrera la porta i assegura’t de ser-hi en el moment que ho obri i es trobi l’anell.

Per cap d’any

Aquest últim no és exactament una proposició de Nadal però també és festiva. L’arribada de l’any nou és una oportunitat perfecte per fer la pregunta. Preparat per després de les campanades o pels focs artificials d’any nou i fer aquella pregunta que fa tant temps que tens ganes de fer!

Desde ungrandia.cat esperem que sigui el vostre Nadal somniat!