Skip to content
Un gran dia

5 coses a tenir en compte per triar l’espai per a un casament únic

La reserva del lloc del casament és sense cap mena de dubte una de les decisions més importants a prendre per a la celebració del casament. El local marcarà el to de la decoració i de tot el dia i és realment la base de la vostra celebració. Afortunadament, es poden escollir llocs magnífics per explorar i triar i les sales d’hotels no són les úniques opcions per a les parelles. Hi ha espais més industrials, boscos, pallers, … Un número il·limitat d’opcions, no?

Però els casaments requereixen de planificació i aquests llocs tant diferents implica que s’hagi d’investigar una mica més sobre l’espai, normatives, comoditats, … Per això hem preparat una llista amb les 7 coses a tenir en compte abans d’escollir un lloc de casament únic.

1 – Història

Conèixer quins esdeveniments s’han celebrat en aquell espai us ajudarà a entendre com fer el vostre casament sense problemes. Podeu mirar a les opiniones dels clients de google o parlar amb els propietaris del lloc per no tenir cap sorpresa.

2 – La normativa de l’espai

Sovint, es desconeixen les normatives de la zona com per exmple la normativa d’incendi i aforament. Assegureu-vos que l’espai que trieu hi càpiguen tots els vostres convidads, accessibilitat per minusvàlids, sortides d’incendis, … Són coses que no tenen una importància cabdal per a un lloc tradicional però que poden agafar pes en un espai únic.

3 – Espai de somni

Els llocs de casaments únics poden ser la decoració perfecte per al vostre casament, podreu tenir fotos úniques i records increíbles que faran que els vostres convidats no ho oblidin mai.

4 – El ball

En un hotel és molt complicat ser creatiu i fer alguna celebració que no s’hagi fet mai abans, en canvi en un espai únic sempre permeten ser més creatius i ser els primers a tenir una idea especial. El vostre casament és com un full en blanc en el que totes les idees són innovadores, així que aprofiteu aquesta exclusivitat.

5 – Què inclou?

Alguns locals només proporcionen l’espai és a dir l’habitació a on es farà la celebració. Això implicarà que segurament haureu de reservar taules i cadires o fins i tot cuina i generadors per escalfar l’ambient. Això podria comportar despeses adicionals amb les que inicialment no contàveu.

Esperem que aquest post us hagi servit d’ajuda per a la organització del vostre casament.

Ungrandia.cat